Welkom op de pagina van C.O.B.B. Chapter East, onderdeel van C.O.B.B. Holland(European Headquarters)

Regelmatig worden er ritten georganiseerd in het oosten en noorden van Nederland. Je bent welkom om een keer mee te rijden en zodoende kennis met ons te maken. Wel vragen we bij elke toerrit minimaal 2.00 euro van elke rijder, dit geld is bestemd om te sparen voor schenkingen aan verscheidene goede doelen. Een soort spaarpotje die we aan ’t einde van elk jaar weggeven aan een instelling/persoon/stichting die dit kan gebruiken om hun sociale doelen te ondersteunen.

C.O.B.B. ritjes richten zich vooral op gezelligheid, leuke route’s rijden en regelmatig stoppen voor een bakkie koffie en/of een peukie. Daardoor ook geschikt voor rijders die de langere afstanden om wat voor reden dan ook liever niet meer rijden.

Verdeeld over verschillende gebieden zullen het jaar door dan ook verschillende startplaatsen zijn. Houd hiervoor de info op de flyers goed in de gaten. Hierdoor is het voor elk mogelijk om een keer mee te rijden, zonder daarvoor eerst een hele lange rit te moeten doen.

C.O.B.B. Holland (en dus ook East) richt zich op motorrijders die elkaar door vriendschappen ondersteunen in het motorrijden. Elkaar de gelegenheid geven om naar de mogelijkheden en beperkingen toch samen te kunnen rijden. Veelal de vaak wat oudere, gezonde en soms iets minder valide motorrijder zal zich hier thuis voelen.

Daarnaast wordt er regelmatig ondersteuning verleent aan andere stichtingen en organisaties die een sociaal doel ondersteunen, mits het met motorrijden te maken heeft natuurlijk.

 

Ron Methorst  

President C.O.B.B. Holland – Chapter East

LOGO_jpg_kleiner_KLAAR.jpg